Продава се четиристаен мезонет с площ от 220 кв.м.

В жилищната сграда на ул. "Люботрън" 31 е свободен четиристаен мезонет с площ от 220 кв.м.Той е напълно и луксозно завършен, с южно изложение и чудесна панорама. Продава се с подземно паркомясто. Локацията е престижна и много комуникативна - в близост до бул. 'Черни връх”, на метри от метро станция „Джеймс Баучер”.  

На първо ниво са разположени антре /11 кв.м/, спалня /13 кв.м/ със санитарен възел и мокро помещение. Второто ниво помещава дневна с кухненски бокс и трапезария /35 кв.м/, балкон пред тях - изцяло южно изложение и планинска гледка. Спалня /14 кв.м/ с персонална баня и южно изложение. Втора спалня /13,5 кв.м/. Голям общ санитарен възел на етажа и голямо помещение, подходящо за дрешник или склад. Застроената площ е 190 кв.м.  

Отоплението е на ТЕЦ. Във всеки апартамент има изводи за климатици мулти сплит система. Сградата е с луксозни общи части - гранит, испански хидравличен асансьор „Орона”, фасадата е частично окачена, комбинирана с полимерна мазилка. На всеки етаж има камери за денонощно видео наблюдение. Входната врата е с чип. Продава се с подземно и надземно паркомясто. Цената на имота е 300 000 Евро.

PAV Facebook Share This