Жилищна сграда FLORANCE кв. Кръстова вада, ул. "Александър Бръзицов" 11

СГРАДАТА Е ВЪВЕДЕНА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ!

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Мястото, на което се издига нашия нов строителен обект е подбрано с намерението да хармонира на определена концепция. Тя съдържа в себе си понятията: планинска панорама, нискоетажно околно застрояване, тишина и зеленина, добра комуникация. 

"FLORANCE" е разположена както в градска среда, така и в среда, достатъчно отдалечена от забързания и шумен град. Булевард "Черни връх" е на 70 метра разстояние от сградата. Той е удобна пътна артерия, а неговата отдалеченост от обекта е условие за безшумна и спокойна среда на обитаване.

Всички усилия, вложени в сградата, обезпечават качествения начин на живот. Уникалното преимущество в случая е, че откъм южна посока, жилищната сграда е в съседство  с ниски, еднофамилни къщи и разкриващата се панорама е забележителна. А на североизток и северозапад, обитателите ще се любуват на гледка към София.

Тя ще бъде дом за единомислещи хора, търсещи нов стил на живот - с динамично градско ежедневие и уютен дом в полите на планината.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Разгърнатата застроена площ на обекта е 2 800 кв.м, с общо 34 апартамента - двустайни, тристайни и четиристайни. Намира се на 70 м. от бул. "Черни връх" № 180.

Урегулиран поземлен имот VI-849, кв 110, местност Кръстова вада.

Имотът има лице към три улици - от юг, изток и запад.

Изберете вход:
1
от до
Тип Вход Етаж Брой стаи Изглед Жилищна площ Обща площ Цена/кв.м Крайна цена Статус

 

СГРАДАТА

"FLORANCE" се изпълнява по всички съвременни стандарти за строителство. Фасадата й се отличава с елегантен и иновативен дизайн, с акценти от Еталбонд. Ще бъде оградена с елегантна ограда от ковано желязо. Отоплението е на газ, с индивидуални котлета. 

Общите части се изпълняват с естествен мрамор, добиван в Турция и обработен във фабрика в град Бурса. Цветовете са Vizon Beige и Olive Avantgarde.

Асансьорът е 8 -местен, на испанската фирма "Орона" и осъществява топла връзка с подземното нива на сградата.

Сградата е проектирана с един полуподземен, един партерен, четири жилищни и един подпокривен етаж. Възможност за покупка на подземни паркоместа и гаражи, и надземни паркоместа с навес. Две рампи, от източната и западната страна на сградата, осигуряват достъпа до подземието. На първият /партерен/ етаж са разположени апартаменти с балкони и със зелени площи пред тях, като котата на този етаж е "+1.20". Пред тях ще има ограда.

Конструкцията на сградата е монолитна, стоманобетонна. Подовите конструкции са рeшени като безгредови плочи. Фасадните стени са проектирани като 25 см. зидове от керамични тухли, върху които е положена топлоизолация, измазана с полимерна мазилка върху PVC мрежа. Вътрешните преградни стени са от решетъчни тухли. Между помещенията са предвидени шумоизолационни двойни стени с въздушен слой. Носещата конструкция е стоманобетонна.

PAV Facebook Share This
виж фото галерия